Basis probleemoplossing voor iOS en iCloud

Controleer of iCloud op de juiste wijze is geïnstalleerd.

http://www.apple.com/icloud/setup/ios.html

Zorg dat je een reservekopie van je iApparaat maakt op iCloud.

Dit doe je als volgt:

1.    Ga naar Instellingen

2.    Selecteer iCloud

3.    Selecteer Opslag en reservekopie

4.    Selecteer Beheer opslag

5.    Selecteer de naam van je apparaat onder Backups

6.    Controleer onder Volgende reservekopie of Injustice op je lijst staat, dat de omvang wordt weergegeven en dat de game is geactiveerd, naast alle andere dingen die je in iCloud wilt opslaan. **Let op: als een item hier niet is geactiveerd, wordt de reservekopie van je iCloud verwijderd.

7.    Selecteer Maak nu reservekopie en wacht tot de reservekopie is voltooid.

Zodra je een reservekopie hebt gemaakt van je gegevens, moet je onderstaande stappen doorlopen om je gegevens te herstellen:

1.    Verwijder de game.

2.    Heb je niet het laatste besturingssysteem, werk dit dan bij tot de nieuwste versie. Hulp nodig? Neem voor meer ondersteuning contact op met Apple.

3.    Start vervolgens je iPod/iPhone/iPad opnieuw op

4.    Download de game opnieuw via de App Store. Downloaden is gratis als je de game al hebt gekocht.

5.    Start je iPod/iPhone/iPad opnieuw op.

6.    Probeer de game opnieuw te spelen.

7.    Zodra je de game opnieuw hebt geïnstalleerd, tik je op de cloud om je voortgang te herstellen.

Let op: de vertaling van de woorden in het tekstveld in de afbeelding hierboven is:

Je OPSLAGBESTAND van de CLOUD herstellen? Het opslagbestand werd 6 dagen geleden aangemaakt.

Nee    Ja

Als het probleem nog steeds niet is opgelost en je hebt geen internet- of dataverbinding nodig, probeer dan het volgende:

1. 1.    Zet de Vliegtuigmodus aan onder Instellingen en start je apparaat opnieuw op. Hiermee schakel je de internetverbinding uit en wis je de geheugenopslag.

Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met onze Klantenservice en vermeld de volgende informatie over je iOS-apparaat:

• Welk Apple-apparaat gebruik je?
  • Welke generatie?
  • Hoeveel ruimte is er in totaal beschikbaar op de schijf?
  • Hoeveel ruimte is er beschikbaar op de schijf?
  • Welke iOS-versie is geïnstalleerd?

Rating:Rating of 4 Stars6 Votes