Asensin Batman Arkham City -pelin hiljattain uudelleen tietokoneelleni Steam-palvelusta ja nyt kaikki tallennukseni ovat kadonneet. Mitä tapahtui?

Asensin Batman Arkham City -pelin hiljattain uudelleen tietokoneelleni Steam-palvelusta ja nyt kaikki tallennukseni ovat kadonneet. Mitä tapahtui?

Peliohjelman täysi uudelleenasennus poistaa pelitallennukset. Pelitallennukset kannattaakin varmuskopioida ennen peliohjelman uudelleenasennusta.

Pelitallennusten varmuuskopiointi:

kopioi sisältö tästä kansiosta:

\Steam\userdata\<id>\57400\remote folder

toiseen sijaintiin tietokoneessasi

Kun asennat pelin uudelleen, pelitallennuksesi pysyvät tallessa.

Rating:Rating of 5 Stars8 Votes